Cum sa adaugi un anunt gratuit pe Ujobs

Adaugarea unui anunt gratuit pe Ujobs dureaza mai putin de 1 minut si este 100% gratuita!
Apoi ai acces la o multitudine de intrumente ce iti poate usura munca pentru gasirea angajatului potrivit. De asemenea, ai acces la peste 10 mii de posibili candidati.

Primul pas este sa intri pe site https://ujobs.ro.

Acolo vei gasi doua link-uri catre pagina de inregistrare cont asa cum poti vedea in imaginile de mai sus sau poti incepe direct cu adaugarea anuntului.

In cazul in care ai optat pentru adaugarea anuntului direct:
– alege un titlu sugestiv care se reprezinte pozitia/ postul pentru care se doreste angajarea;
– completeaza o descriere bine structurata pe categoorii ( Cerinte, Responsabilitati, Beneficii);
– alege cateva cuvinte cheie. Acestea vor ajuta la gasirea anuntului atunci cand candidatul cauta in site utilizand campul keywords;
– adauga locatia jobului, poti selecta un oras din Romania, o tara daca postul nu este pentru Romania sau Fara locatie fixa in cazul in care viitorul angajat va lucra de acasa sau pe teren;
– incadreaza anuntul intr-o categorie/domeniu corespunzator, astfel incat candidatul sa poata gasi anuntul in functie de criteriile de interes selectate;
– selecteaza nivelul in cariera;
– modalitatea de aplicare este foarte importanta. De aceea poti alege sa filtrezi CV-urile un functie de ce te intereseaza. Poti accepta un CV standard in formatul Ujobs sau CV incarcat de pe calculator daca nu se doreste un format anume. De asemenea, se poate selecta si aplicarea cu un profil, recomandat pentru programatori, designer, freelanceri ce isi pot prezenta experienta printr-un portofoliu, profil LinkdIn, facebook etc.
– nu in ultimul rand poti selecta si campurile optionale legate de tipul jobului ( fulltime, parttime, remote etc) sau limba straina necesara pentru jobul respectiv.

Apoi il puteti gasi in  cont la sectiunea „anunturile mele” . Dand click pe anunt puteti gasi de asemenea aplicantii pe care ii puteti respinge sau programa pentru un interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *