Am un site de anunturi – cum il adauga in lista POPICUL ?

Adauga site-ul tau in lista POPICUL, cea mai completa si actualizata lista cu site-uri de anunturi gratuite.

Fie ca este vorba despre un site de anunturi gratuite generale sau anunturi cu locuri de munca, anunturi imobiliare, anunturi auto, anunturi agricole pentru a fi afisat in lista POPICUL este foarte simplu:

Pasul 1

Mergi in contul tau (daca nu ai, creeaza unul rapid) la sectiunea adauga website si completeaza campul specific cu adresa site-ului tau,ex: http://site.ro. click aici

Pasul 2

Dupa adaugarea site-ului, il poti vizualiza in contul tau la sectiunea Site-urile mele, click aici Pentru a fi vizibil in lista trebuie confirmata proprietatea prin adaugarea unei metaetichete in sectiunea head a site-ului tau. Metaeticheta de confirmare o vei gasi in contul tau dand click pe butonul „Neconfirmat” din dreptul site-ului. Copiaza codul si plaseaza-l in site-ul tau conform instructiunilor.

Pasul 3

Dupa adaugarea metaetichetei popicul, click pe butonul confirma site. daca totul este in regula vei observa in dreptul site-ului un mesaj de ok „Confirmat„.

Pasul 4

Din acest moment trebuie sa astepti confirmarea administratorului. Daca acesta va fi confirmat de administratorul site-ului popicul, el va fi vizibil in lista cu site-uri in categoria specifica ( anunturi generale, imobiliare, auto etc.)

Informatii utile:

– Nu vor fi acceptate alte tipuri de site-uri ce nu fac parte din categoriile;
– Nu vor fi acceptate site-uri ce au directionari catre alte pagini;
– Nu vor fi acceptate site-uri care in urma testelor facute nu sunt compatibile/functionale in lista POPICUL;
– Pozitia site-ului in lista se face in functie de voturile utilizatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *