Aplicatie gratuita de adaugare anunturi in peste 250 site-uri

Utilizand platforma POPICUL poti adauga rapid anuntul tau in cea mai actualizata lista cu site-uri de anunturi.
Poti adauga anunturi pe categorii: anunturi generale, anunturi imobiliare, anunturi de angajare, anunturi auto, anunturi agricole etc.

Urmareste tutorialul video pentru a intelege cum functioneaza

Pasul 1

Creeaza un cont pe site-ul POPICUL.ro ( poti utiliza conectare cu facebook pentru rapiditate). Odata creat contul mergi la pagina adauga anunt si completeaza anuntul tau asa cum doresti sa apara pe site-urile de anunturi.

Pasul 2

Dupa adaugarea anuntului vei avea optiunea de a alege unde vrei sa publici anuntul. Lista contine cele 5 categorii de anunturi: generale, imobiliare, joburi, auto si agricole. Daca nu doresti sa publici anuntul in acel moment, poti sari peste acest pas si poti incepe publicare din pagina Anunturile mele unde in dreptul fiecarui anunt aveti un buton verde pentru inceperea publicarii si de unde poti selecta de asemenea, in ce categorie doresti publicarea anuntului.

Pasul 3

Dupa seletarea categoriei de publicare vei fi directionat catre o pagina in care se va deschide in partea dreapta anuntul tau iar in stanga primul site din lista unde se doreste publicarea anuntului. Utilizarea site-ului deschis in partea stanga este una normala asa cum utilizezi un site de anunturi direct in browser. Cauta butonul de adaugare anunt pe site apoi cu un singur click pe unul din campurile anuntului textul va fi automat copiat ( vei vedea afisat un buton rosu cu mesajul copiat ).

Exemplu: click pe campul titlu, mergi la pagina deschisa in partea stanga, click pe campul titlu si CTR + V, vei vedea apoi titlul completat.

Daca utilizezi Mozilla browser vei putea de asemenea face Drag & Drop ( urmareste filmuletul pentru mai multe detalii). Exista totusi cateva site-uri care nu permit Drag & Drop chiar si pe Mozilla, in acest caz puteti utliza combinatia de taste CTR + V.

Pasul 4

Dupa finalizarea adaugarii anuntului in acest site, mergi la urmatorul utilizand butonul din dreapta sus ” Inainte „. Urmatorul site se va deschide si poti publica anuntul.
Continua in acest mod pana termini toata lista cu site-uri de anunturi.
Daca nu doresti sa publici intr-un anume site, poti sari peste acesta utilizand acelasi buton „Inainte„.

Optiuni:

Voteaza un site

Pe parcursul publicarii, poti vota un site care ti-a placut. Ai dreptul la un singur vot pentru acel site. Cu cat un site primeste mai multe voturi cu atat va fi pozitionat mai sus in lista, ceea ce insemna ca lista se va ordona in functie de cele mai placute site-uri, astfel vom avea in prima parte cele mai bune site-uri de anunturi in acest moment. Nu uita sa votezi site-ul care ti-a placut.

Ca si criterii de vot, recomand: usurinta in publicare, viteza de incarcare a paginii, optimizare pentru mobil etc.

Pune stop publicarii anuntului

Daca nu ai terminat publicare anuntului in toata lista si nu mai poti continua, dar vrei sa continui mai tarziu, poti face acest lucru. Utilizand butonul „Pune pauza publicarii ” vei putea pune pauza, iar apoi poti incepe chiar de unde ai ramas. Mergi in pagina cu „anunturile mele” si vei avea afisat langa anunt un buton ” Continua publicarea„. Vei fi directionat la ultimul site de anunturi in care ai publicat anuntul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *