Achizitionarea unei masini in Romania – lista site-uri cu anunturi auto


Legile din Romania au fost schimbate intr-un mod imbecil, pentru a determina toti posesorii de masini sa plateasca statului cat mai multi bani. Vom ajunge in situatia in care vom lasa balta masinile pentru a merge cu bicicleta. Totusi, in momentul de fata daca nu ai o masina nu poti face nimic. Acum 4-5 ani se puteau face bani din masini intr-un mod foarte simplu. Romanul se deplasa pana in Germania, de unde achizitiona o masina la 1000 de euro dupa care o vindea cu 2000-3000 in Romania. Pentru a-i determina pe cei care faceau o afacere din asta sa renunte, a aparut legea prin care masina trebuie inmatriculata pentru o taxa de mediu. Astfel, pentru inmatricularea unei masini, taxele pot ajunge pana la 1000 de euro. Un lucru destul de banal daca ne gandim bine, pentru ca ar trebui ca tara noastra sa fie incurajata din alte puncte de vedere.

Cand vorbim de achizitionarea unei masini ne gandim in primul rand la un autoturism de calitate, la bani cat mai putini. S-ar spune ca este foarte simplu sa gasim o masina, la cate site-uri de anunturi sunt pe internet. Totusi, cel mai bine ar fi, pentru cei care doresc sa achizitioneze o masina sa aiba in vedere Lista site-uri cu anunturi auto pentru a putea gasi ofertele dorite intr-un mod foarte simplu. Avantajul site-ului care ofera aceasta lista cu anunturi este calitatea si modul in care sunt actualizate in fiecare zi. Modul in care pot fi accesate site-urile de anunturi este unul incredibil, pentru ca se pot deschide intr-o pagina separata din aceeasi fereastra, fara a mai fi nevoie sa se deschida una noua. Sunt diferite companii care vand liste de anunturi, dar cu ajutorul site-ului popicul.ro procedura poate fi mult mai usoara decat in mod normal si gratuita.

Acelas lucru putem vorbi si de cei care doresc sa vanda o masina. Pentru a putea informa mai multe persoane in acelas timp, pot fi postate numeroase anunturi pe site-urile de autoturisme. Oameni din intreaga tara sunt obisnuiti sa navigheze pe un anumit site, pe care il considera ei mai important. De aceea postarea unei informatii pe mai multe site-uri, ofera o sansa mult mai mare de vanzare decat in mod normal. Vorbim despre sume foarte mari cand ne referim la o masina si siguranta trebuie sa fie punctul forte pentru fiecare vanzator.

In momentul in care se va posta pe mai mult site-uri, sansele de a fi contactat de cat mai multe persoane interesate sunt foarte mari si automat vanzarea poate fi facut intr-un timp cat se poate de scurt. Cu toate ca sunt legile atat de severe in Romania, exista anumite criterii, prin care putem obtine numeroase benecii. De exemplu un VW Golf achizitionat din Germania dotat cu euro 4, inmatricularea nu depaseste 1000 de lei. Un lucru bun daca o luas asa, doar ca nu vom mai putea importa masini de 1000-2000 de lei in Romania dotate cu euro 1 sau euro 2.

Statul Roman niciodata nu va incuraja pe nimeni sa faca ceva, de aceea pentru cei care doresc sa isi infiinteze o afacere din vanzare de masini, sa se gandeasca de doua ori inainte de a lua aceasta decizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *