Cum sa vinzi un produs rapid ? Prin intermediul site-urilor de anunturi gratuite!


 Vine un moment in viata noastra, cand vrem sa fim mai buni, sa detinem produse electronice mai performante, poate un telefon sau o tableta, un laptop sau o masina. Pentru a ajunge sa avem produse mai performante, trebuie mai intai sa scapam de cele vechi. Cum anume scapam de produsele uzate ? Cel mai simplu mod este sa le vinde. Pe langa faptul ca sunt atat de multe case de amanet care cumpara produse uzate, mai exista campanii ale telefoniilor mobile, ce ofera o suma de bani pentru telefoanele dintr-o anumita lista.  Totusi, ei nu urmaresc decat sa scoata bani, de aceea preturile oferite sunt atat de mici.

Cea mai buna metoda de a obtine bani dintr-un produs vechi, este sa-l vindem unei alte persoane. Publicitatea conteaza foarte mult, nu putem vinde un produs doar daca punem un simplu anunt pe internet. Exista numeroase metode prin care putem vinde un produs : vorbim cu prietenii dacă-l doresc ei  sau postam pe reteaua de socializare anuntul nostru.

O metoda foarte buna de a vinde un produs ramane insa internetul. Pe langa faptul ca zilnic au loc peste un milion de tranzactii in Romania, sansele de a scapa, daca putem sa ii spunem asa, de un telefon, tableta sau orice alt produs pe care il detinem, sunt foarte mari. Daca alegem sa postam anuntul pe un singur site, sansele nu sunt atat de mari, pentru ca site-ul poate avea putine vizite si astfel oamenii interesati de produs nu vor intra in contact cu anuntul.

Este recomandat ca in momentul in care vindem  ceva de valoare mare, ca de exemplu un laptop, care poate ajunge pana la 3000 de lei, sa inscriem anuntul nostru in cat mai multe site-uri. Cei mai multi bani se fac pe internet si fie ca vorbim de persoane fizice sau juridice, mediul online este cel mai cautat.

In ultimii ani firme mici care nu aveau o promovare foarte buna, au reusit sa aiba vanzari pe peste un milion de euro datorita anunturilor online si a magazinelor, pe care au reusit sa le realizeze.  Sunt multi bani la mijloc atat pentru vanzator, cat si pentru cumparator, de aceea siguranta este punctul forte pentru toti.

Daca doriti sa vindeti un produs foarte repede, va punem la dispozitie o Lista site-uri cu anunturi gratuite generale, unde puteti grupa totul in functie de ce doriti. Sunt site-uri de anunturi generale, unde puteti vinde produsele dintr-o gama diversificata, fara a mai fi nevoie sa cautati pe internet tot felul de liste spam.

Inscrierea este gratuita, nu trebuie decat sa completati un formular cu produsul dorit. Publicarea este foarte simpla, dureaza maxim 3-5 minute pe site. Pentru numai 60 de minute pe zi, puteti sa publicati pana la 10-15 anunturi.

Daca nu aveti timp pentru inscrierea in site-urile de anunturi, puteti angaja o persoana care sa faca asta, pentru ca sunt tineri ce nu au de lucru si pot face asta pe bani putini. Procedura este foarte simpla si poate fi facuta de orice persoana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *