Unde sa public anunturi – cel mai bun site

Am mai spus si o sa repet in acest articol ca ar fi bine sa nu va limitati doar la cateva site-uri de anunturi mai recunoscute.

Daca vindeti ceva ocazional si aveti de dat un singur anunt, atunci da, puteti utiliza doar un site, doua, mai cunoscute si in care aveti incredere ca veti reusi sa vindeti produsul/serviciul.

Daca totusi vindeti regulat produse si servicii, publicati zilnic anunturi, atunci trebuie sa va gasiti o lista mai mare de site-uri in care sa publicati anuntul.

De ce?

 • pentru ca nu toata lumea acceseaza un site de anunturi direct pentru a cauta un produs sau serviciu, ci apeleaza la o cautare directa in google;
 • pentru ca rezultatele returnate de google se schimba zilnic, datorita concurentei destul de mari a site-urilor de anunturi, astfel daca astazi un site este pozitionat pe prima pagina google s-ar putea ca maine sa nu mai fie, dar daca aveti anunturi in toate, sansa de a fi gasit de client e mult mai mare;
 • fiecare site are avantajele si dezavantajele lui, poate nu are un design placut si nu e usor de utilizat, dar poate e optimizat bine pentru google si astfel clientii ajung la tine;
 • beneficiati de servicii de promovare a anunturilor mai ieftine;
 • unele site-uri au o perioada de valabilitate a anuntului mai mare sau chiar nelimitata;
 • si altele.

Exista si alte avantaje, incercati mai multe site-uri si le veti gasi singuri, va puteti face propria lista cu cele care va plac.

Va dau un exemplu concret: www.aaz.ro – e un site foarte greu de utilizat, nu are un design prea modern dar mi-a adus acelasi numar de clienti ca si mercador, tocmai sau okazii.

 

Un comentariu la „Unde sa public anunturi – cel mai bun site

 • 6 august 2013 la 14:14
  Permalink

  Aveti aici :http://popicul.ro/anunturi_generale#popiculro o lista cu mai multe site-uri din care puteti alege 50-100 sau cate doriti.
  Sunt listate 3 categorii de site-uri:
  1. site-uri care nu necesita creare de cont pentru a publica anunt si sunt gratuite;
  2. site-uri care necesita inregistrarea unui cont pentru a publica un anunt;
  3. site-uri pe care se pot publica anunturi doar platite.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *