Esti in cautarea unei liste de site-uri cu joburi ?

Site-uri cu postare de joburi gratuite, unele chiar fara creare de cont

Sunteti o firma la inceput de drum ? vreti sa publicati un anunt de angajare dar nu va permiteti sa platiti sume exorbitante pe site-uri recunoscute, gen ejobs.ro, bestjobs.ro, etc ?
Nu disperati au aparut mai multe site-uri cu joburi pe care puteti publica anunturi gratuite, unele chiar fara sa fie necesara crearea unui cont. Necesitatea unui cont nu mai este necesara deoarece nu mai e nevoie de o gestiune a platilor si nici de administrare a CV-ului, insa exista posibilitatea sa aplicati CV-ul in format PDF, DOC, la formularul de contact al anuntului. Acest lucru imbunatateste timpul pierdut atat pentru angajator, pentru a publica anuntul cat si de candidat acesta neffind nevoit sa-si creeze cate un CV pe fiecare site de profil.

Ma pot angaja pe astfel de site-uri ?
publica anuntul in  peste 300 site-uri de anunturi
Raspunsul este Da!
Nu toata lumea foloseste direct site-ul de joburi cand cauta sa se angajeze. Cautarea in google este cea mai intalnita modalitate de cautare. Iar aceste site-uri chiar daca nu au ajuns braduri pentru a fi accesate direct, ele beneficiaza de un trafic destul de mare din cautarile directe pe google.

Daca sunteti o firma de recrutare va invit sa publicati anuntul de angajare pe toate site-urile din lista pentru a vedea rezultatele.

Daca detineti un site de joburi va invit sa ma ajutati sa imbunatatesc acesta lista de anunturi, postati site-ul dvs. la comentarii daca acesta nu exista in lista si in cel mai scurt timp va fi adaugat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *