Lista cu site-uri de anunturi gratuite

Esti in cautarea unei liste de site-uri cu anunturi gratuite ?

lista cu site-uri de anunturi gratuitePentru ca si eu am avut nevoie la un moment dat de o astfel de lista pentru a-mi promova produsele si serviciile, am creat site-ul www.popicul.ro. Nu am vrut sa fie o lista de site-uri obisnuite astfel ca am structurat site-urile dupa anumite criterii.

In primul rand le-am pus pe categorii de site-uri:

anunturi generale – cuprinde o lista cu cele mai bune site-uri de anunturi generale, unde se pot posta toate tipurile de anunturi;
anunturi cu joburi – cuprinde o lista cu site-uri de locuri de munca de pe piata romaneasca;
anunturi imobiliare – o ramura destul de dezvoltata, avand si ea nevoie de o categorie dedicata pentru cei care vor sa adauge un anunt imobiliar;
anunturi auto – de asemenea cine doreste sa adauge anunturi auto are o lista cu toate site-urile de anunturi auto;

Acestea fiind cele mai dezvoltate categorii de site-uri de anunturi, pe viitor e posibil sa mai apara si alte categorii de site-uri cu anunturi in functie de multiplicarea lor.

Mi-am dorit sa fie mai mult decat o lista simpla de site-uri, mi-am dorit sa fie o lista incorporata, astfel incat daca cineva vrea sa dea un anunt in peste 300 site-uri de anunturi sa nu fie nevoit sa deschida o pagina/fereastra noua pentru fiecare site.

Pentru toti timpul a devenit foarte important de aceea lista cu site-uri de anunturi a fost ordonata si ea in functie de rapiditatea de adaugare a anuntului, astfel primele in lista sunt afisate site-urile care nu necesita crearea unui cont, anuntul putand fi adaugat direct, apoi cele care necesita un cont si in ultimul rand cele pentru care anuntul trebuie platit pentru a fi publicat.

Daca va place pagina creata nu uitati sa dati un like pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *